Detail

Kinderclub Villa Debora

Kinderclub Villa Debora


Sinds kort is er in Delft iedere eerste woensdagmiddag van de maand van 15.00-16.30 uur: Villa Debora!

Inloophuis Debora is het ontmoetingscentrum voor mensen die kanker hebben (gehad) en hun naasten. Villa Debora is de kinderclub van het inloophuis, voor kinderen van 4-12 jaar. Deze kinderclub biedt creatieve activiteiten en spelletjes aan voor kinderen die in een moeilijke situatie zitten omdat zijzelf of een dierbaar persoon zoals een broer, zus of ouder kanker hebben. 

Bij Villa Debora staat voorop dat kinderen ervaringen kunnen delen met elkaar. Ook is er tijd om samen leuke dingen te doen en te ontspannen. De kinderbijeenkomsten zijn gratis toegankelijk. (Groot)ouders/verzorgers kunnen ondertussen een kop thee of koffie drinken in de huiskamer van het inloophuis.

De kinderen in de kinderclub worden begeleid door twee kinderactiviteitenbegeleiders: Pauline Stadhouders (orthopedagoog en rouwtherapeut) en Marije Thepass (leerkracht en kindercoach). 

Aanmelden en Informatie
Kijk op de website voor ons adres en meer informatie. Aanmelden kan via inschrijven@inloophuisdebora.nl of bel Ingrid Arkesteijn (coördinator): 015-257 27 67.

Error rendering template
Error rendering template
Error rendering template
Error rendering template