Agenda

Relatie APK nodig? Kom naar de 'Houd me vast' training

28-11-2022
Relatie APK nodig? Kom naar de 'Houd me vast' training

Staat jouw relatie onder druk door ziekte in het gezin? Vraag je je af of je voldoende aandacht voor je partner hebt? Ben je bang dat op sommige momenten de liefdesverbinding meer over gaat in een verbinding als partners in ouderschap?

Dan is het tijd voor onze 'Houd Me Vast' training. Deze training is speciaal bedoeld voor stellen die geconfronteerd zijn met ziekte in het gezin en die hun onderlinge verbinding hier niet onder willen laten lijden. Tijdens de Houd Me Vast training gaan we de verbinding waar nodig herstellen, verdiepen. En de liefde, waar nodig, herontdekken. Een APK dus. Wellicht is er van een relatiecrisis geen sprake, maar wil je vooral voorkomen dat je die kant opgaat.

Met de Houd Me Vast training leer je met elkaar óver elkaar het gesprek te hebben, tussen alle drukte van de verzorging van het kind / de kinderen door. Zodat je een stevige basis hebt om de uitdagingen die op je pad komen tijdens het zorgtraject, sámen het hoofd te kunnen bieden én verbonden te blijven als liefdespartners. Je bent meer dan alleen maar ouder-van, ookal voelt dat op moment wel zo.

We starten op 11 januari 2023 in onze praktijk in Leidschendam met deze speciale ‘Houd Me Vast’ training.

Met je eigen partner ga je actief aan de slag met oefeningen en (huiswerk)opdrachten, gebaseerd op de Emotionally Focused Couples Therapy (EFT). EFT is een succesvol model voor relatietherapie en werd ontwikkeld door Sue Johnson, tevens auteur van het boek dat ten grondslag ligt aan de training: Houd Mevast.

De training staat open voor maximaal zes stellen.

Hoe zien de avonden er uit?

De avonden vinden plaats van 19.30 – 21.30 uur.
Behalve de eerste avond, dan starten we om 17.00 uur en gaan we door tot 21.30 uur (voor soep met een broodje wordt gezorgd).

Opbouw van de avond

  • Centrale opening en terugkijken op de afgelopen week
  • Bespreken huiswerk
  • Korte video bekijken
  • Met je eigen partner aan de slag met de vragen die horen bij deze bijeenkomst
  • Centraal terugblikken op het werken met je partner
  • Afsluiten en huiswerk uitleggen voor volgende keer

Er zijn acht sessies, waarbij sessie één en twee worden gecombineerd tijdens de eerste bijeenkomst op 11 januari.

Data:

  • 11 en 18 januari live in Leidschendam
  • 25 januari, 1, 8, en 15 februari online via zoom
  • 22 februari live afsluiting in Leidschendam

Kosten € 800,-- btw vrij per stel (informeer bij ons voor eventuele gedeeltelijk vergoeding vanuit aanvullende zorgverzekering). Dit is inclusief het werkboek en toegang tot de videoportal van EFT.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen?

Bel of mail gerust naar info@emoties-enzo.nl of 085 0470233.

‹ Back to List