Werkgebied

De regio van NIK Holland Rijnland

Nederland heeft zeven regionale Netwerken Integrale Kindzorg. Samen hebben we een landelijke dekking en alle zeven NIK werken ook nauw met elkaar samen. De NIK zijn onderdeel van het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg. Het werkgebied van NIK Holland Rijnland bestrijkt de regio’s Zuid-Holland Noord, Midden-Holland, Haaglanden en Delft-Westland-Oostland (zie plattegrond)

Heb je een kind dat intensieve e/o kinderpalliatieve zorg nodig heeft en woon je in een van de dorpen/steden die horen bij NIK Holland Rijnland? Dan staan, onder andere, de volgende (zorg)organisaties en (zorg)professionals voor jullie klaar: het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), het Juliana Kinderziekenhuis en het Alrijne ziekenhuis. Maar ook het jongeren logeerhuis en hospice Xenia en verpleegkundig kinderdagverblijven zoals Villa Expert Care, Kombino, Citykids, de Schavuiten en de Boshoeve. We werken samen met kinderthuiszorgorganisaties en een scala aan rouw- en verliesbegeleiders en geestelijk verzorgers.

Zorg in uw buurt

Bent u op zoek naar een zorgorganisatie die respijtzorg biedt, een verpleegkundig kinderzorghuis of kinderhospice, een (kinder)ziekenhuis of een andere zorgorganisatie voor uw kind in uw buurt?

In de databank van ‘Zorg in uw buurt’ vindt u een actueel regionaal overzicht met contactgegevens van (zorg)aanbieders voor kinderpalliatieve zorg. U kunt filteren op soort organisatie, op naam van de organisatie of op postcode/woonplaats. Een actueel landelijk overzicht vindt u op de website van het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg


Zorg in uw buurt