Nieuws

Ken jij een kind (7-12 jaar) van wie een dierbare is overleden?

28-2-2023
Ken jij een kind (7-12 jaar) van wie een dierbare is overleden?

Ontmoet andere kinderen die dit verlies ook hebben meegemaakt.

Anne Remijn en Pauline Stadhouders bieden begeleiding aan kinderen die te maken hebben met rouw na het overlijden van een dierbare.

In een besloten en veilige groep gaan de kinderen actief en creatief met elkaar aan de slag over wat er is gebeurd en welke gedachten en gevoelens zij hierbij ervaren. Zo delen zij ervaringen met elkaar en ondervinden zij dat zij niet de enige zijn.

De groep die 7 keer bij elkaar komt, bestaat uit minimaal 5 en maximaal 10 kinderen. Vooraf is een bijeenkomst voor ouders waarin we uitleg geven over kinderen in rouw en de bijeenkomsten.

Wanneer?

Op donderdag 6 april 2023 tussen 15.30 uur - 18.00 uur  hebben we met de kinderen en hun ouders/verzorgers een individuele kennismaking (30 min pp).

De gezamenlijke bijeenkomsten zijn op do 13 april (ouderbijeenkomst), do 4 mei, 19 mei (vrijdag!) donderdagen 1, 8, 15, 22 en 29 juni 2023 van 15.30 uur – 17.30 uur.

Locatie: Boerderij Oud Woelwijck, Atelier Louise, Essenlaan Voorschoten 

Denk je dat het voor hem of haar fijn is om het verlies te delen met andere kinderen die dit ook hebben meegemaakt? Deel dan deze informatie!


Kosten

Anne en Pauline hebben ruime ervaring als rouwtherapeut en trainer van groepen. De kosten van de bijeenkomsten inclusief kennismaking, materiaalkosten en terugkoppeling aan ouders bedragen € 345,- per deelnemend kind. Wij werken samen met het NIK (Netwerk Integrale Kindzorg) en kunnen daar voor een gedeelte financiële ondersteuning aanvragen.                                                                                                                  

Neem contact op met Anne of Pauline voor informatie en kennismaking: 

Telefoon Anne: 06-30218082                                     Telefoon Pauline: 06-25435368

Email: info@praktijkebenvloed.nl                               Email: info@delevensboomdelft.nl

‹ Back to List