Nieuws

Buddy's voor Bikkels

Buddy's voor Bikkels

In dit filmpje vertelt een buddy iets over zijn ervaringen met een bikkel met Diabetes: “Tijdens ons jaar heb ik Robin bewuster zien worden van hoe hij met zijn diabetes moet omgaan, ook al is dit soms nog lastig. Zelf heb ik ook veel geleerd over hoe het is om diabetes te hebben en wat dat allemaal met zich meebrengt. Het lijkt me lastig om als zo’n jong kind daar elke dag mee bezig te zijn. Toch denk ik dat dit Robin gaat lukken, zeker wanneer hij wat ouder is”.

 

En ook spreekt een moeder: “Over de afgelopen maanden is er een heel natuurlijke band tussen Savanna en Lucille ontstaan en voelt het ook voor mij net alsof mijn oudste dochter elke week even op de thee komt. Savanna kan Lucille volkomen vertrouwen, en kan ook altijd een geheimpje met haar delen, zoals dat bij twee zusjes ook het geval is. Samen ondernemen ze op zelfstandige basis dingen, waarin ik ze ook geheel vrij kan laten”.

 

 

Mocht je naar aanleiding hiervan een nieuw idee hebben voor een mogelijke bikkel, schroom dan niet om Carmen van Haren, projectleider te contacten
06 - 45 73 83 32 / 070 - 36 49 500 cvharen@buddynetwerk.nl / info@buddynetwerk.nl / www.buddynetwerk.nl of meteen een aanmelding te doen via: https://buddynetwerk.nl/buddywerk/client-worden/aanmeldformulier-client.